Vodimo vas na Night Shift

ildivoTroje fanove grupe Night Shift koji prvi odgovore na pitanje kako se zove prvi spot sa njihovog najnovijeg albuma “Bez zaklona”, nagrađujemo sa po dve ulaznice za predstojeći koncert u SKC-u
Multimedia Records

NIGHT SHIFT – spisak izdanja u našoj ponudi

Da, podsetimo, Night Shift u SKC-u nastupaju u petak, 5. novembra (20:30 h), mesec dana posle nastupa sa Guns ’n’ Rosesima u Beogradskoj areni.

Sedam godina nakon debi izdanja “Undercovers”, koji ih pozicionira na sam vrh domaće muzičke rok scene, Night Shift objavljuje album “Bez zaklona”.

Bend je posle skoro 2000 koncerata i autorski sazreo, te pokazao koliko inspirativni mogu biti kada su u pitanju njihovi autorski radovi. Zvuk na novom albumu je izuzetno definisan, čvrst, ali istovremeno i emotivno zreo.

Sam naziv “Bez zaklona” simbolično predstavlja situaciju u kojoj smo se svi našli, kada smo bili povređeni ili razočarani od strane osobe koju smo voleli, i koja nam je bila štit od svih loših stvari.

Istovremeno, “Bez zaklona” simboliše i spremnost da se o tim emocijama govori, i da se bez maske nepovredivosti ispričaju priče o onome što je bolelo.

S obzirom na to da je produkcija njihovog drugog albuma rađena u Njujorku (sa timom ovenčanim Gremi nagradama), a spot “Snovi” sniman u Hali 1 Beogradskog sajma, realna su očekivanja da Night Shift ni ovoga puta neće praviti kompromise i da će svojoj publici ponovo pružiti spektakl za pamćenje.

Karte su već u prodaji na blagajni SKC-a.